Автор:
Кількість сторінок:
39с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.486:338.488.2](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних занять з дисципліни «Економіка
підприємства в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів
освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна
справа усіх форм навчання / упоряд. : Л. М. Чепурда, І. В. Герман ; М-во
освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т.-Черкаси: ЧДТУ, 2020.
– 39 с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, практичні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Економіка підприємства в готельно-ресторанному господарстві». Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельноресторанна справа всіх форм навчання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3606