Методичні рекомендації до проходження наскрізної практики для здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 241 «Готельноресторанна справа» усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

37с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2:640.4](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до проходження наскрізної практики для здобувачів освітнього ступеня бакалавр спеціальності 241 «Готельноресторанна справа» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. : Л.М. Чепурда, Н.В. Корнілова, Л.Л. Івашина, О.Б. Куракін ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 37 с.

Анотація: 

Викладено програму, календарний план та завдання до наскрізної практики, подано перелік рекомендованої літератури.

Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» усіх форм навчання

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3624
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.