Конспект лекцій з дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

119с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

614:338.488.2](075.8)

Бібліографічна картка: 

Конспект лекцій з дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 119 с.

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Харчова хімія» містить 16 лекцій за основними темами, у яких розкрито найбільш важливі питання з позиції хімічної логіки про чинники, які забезпечують якість готової харчової продукції, що виготовляється в закладах ресторанного господарства

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3625
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.