Автор:
Кількість сторінок:
119с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
614:338.488.2](075.8)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Конспект лекцій з дисципліни «Харчова хімія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 119 с.
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Харчова хімія» містить 16 лекцій за основними темами, у яких розкрито найбільш важливі питання з позиції хімічної логіки про чинники, які забезпечують якість готової харчової продукції, що виготовляється в закладах ресторанного господарства
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3625