Автор:
Кількість сторінок:
160с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:640.4](075.8)
Предметні терміни:
- готельно-ресторанне господарство
- приміщення
- устаткування
- обладнання
- готель
- меблі
- готельний номер
- електричні побутові прилади
- клінінг
- сортувально-калібрувальне устаткування
- універсальні кухонні машини
- мийно-очищувальні машини
- подрібнювальне та різальне устаткування
- місильно-перемішувальне устаткування
- кавові станції
- теплова обробка продуктів
- кейтерінг
- шведський стіл
- ваговимірювального устаткування
- контрольно-касове обладнання
- підіймально-транспортне обладнання
- холодильне обладнання
- оздоровчий комплекс
- драйв-сервіс
Бібліографічна картка:
Конспект лекцій з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 160 с.
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» містить 18 лекцій за основними темами, у яких розкрито важливі питання вибору, розміщення устаткування для готелів, а також навичок, пов'язаних з вибором, експлуатацією, розміщенням механічного, теплового, холодильного і торговельної устаткування для закладів ресторанного господарства
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3630