Конспект лекцій з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

160с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2:640.4](075.8)

Бібліографічна картка: 

Конспект лекцій з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 160 с.

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» містить 18 лекцій за основними темами, у яких розкрито важливі питання вибору, розміщення устаткування для готелів, а також навичок, пов'язаних з вибором, експлуатацією, розміщенням механічного, теплового, холодильного і торговельної устаткування для закладів ресторанного господарства

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3630
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.