Автор:
Кількість сторінок:
125с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
72.012:725:640.4](075.8)
Предметні терміни:
- готельно-ресторанне господарство
- готель
- проектування
- планувальна структура міста
- земельна ділянка
- зонування приміщень
- композиційні схеми
- ДБН В.2.2-20:2008
- житлові приміщення
- харчування
- ресторанне господарство
- приміщеня громадського призначення
- службові приміщення
- господарські приміщення
- інженерна система
- санітарно-гігієнічні вимоги
Бібліографічна картка:
Конспект лекцій з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 125 с.
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Проектування об’єктів готельно-ресторанного господарства» містить 16 лекцій за основними темами, у яких розкрито найбільш важливі питання проектування закладів готельно-ресторанного господарства, вимог до розробки проектної документації при створенні нових або реконструкції існуючих закладів готельно-ресторанного господарства.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3632