Автор:
Кількість сторінок:
12с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.48(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Вступ до фаху» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. : Г.М. Чепурда ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 12 с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Вступ до фаху», а також перелік рекомендованої літератури.
Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3633