Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Туристсько-рекреаційне країнознавство» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

34с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.48:330.341.1(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Туристсько-рекреаційне країнознавство» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.М. Чепурда, Н.В. Корнілова ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 34 с.

Анотація: 

Викладено методичні рекомендації до виконання курсової роботи для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 Готельноресторанна справа усіх форм навчання. Особливе місце відводиться змісту та оформленню наукових робіт та визначенню ефективності наукової роботи

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3636
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.