Автор:
Кількість сторінок:
36с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
658.62(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Товарознавство» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр»
спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.М. Чепурда, Л.Г.Бишовець
; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 36 с.
Анотація:
Викладено загальні положення організації виконання курсової роботи, подано перелік тем курсових робіт з дисципліни «Товарознавство», вимоги щодо їх виконання та захисту, перелік індивідуальних завдань, рекомендована література. Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3644