Автор:
Кількість сторінок:
342с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.487:640.4](075.8)
Предметні терміни:
- готельно-ресторанне господарство
- маркетинг
- сфера обслуговування
- послуги
- середовище маркетингу
- маркетингові дослідження
- ринок
- споживач
- теорії мотивації поведінки
- сегментація ринку
- туристичний продукт
- готельний продукт
- продуктова політика
- маркетингові стратегії
- збут
- прямий продаж
- агентський продаж
- ціноутворення
- політика комунікацій
Бібліографічна картка:
Конспект лекцій з дисципліни «Маркетинг в готельно-ресторанному
господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр»
спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа всіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.М. Чепурда ; М-во освіти і науки
України, Черкас. держ. технол. Ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 342 с.
Анотація:
Конспект лекцій з дисципліни «Маркетинг в готельно-ресторанному господарстві» містить шістнадцять лекцій за основними темами.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3645