Готельний бізнес: теорія та практика : підручник



Кількість сторінок: 

475с.

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-611-01-0286-5

УДК: 

338.488.2+640.41](075.8)

Бібліографічна картка: 

Мальська, М. П. Готельний бізнес: теорія та практика [Електронний ресурс] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / М. П. Мальська, І. Г. Пандяк. ─ 2-ге вид., переробл. та доп. ─ Київ : Центр учбової літератури, 2019 . ─ 472 с.

Анотація: 

У підручнику систематизовано виклад організаційних, управлінських та технологічних засад вивчення готельної сфери як навчальної дисципліни теоретико-методологічного та прикладного спрямування. Послідовно розкрито питання еволюції сфери гостинності, проаналізовано проблему типології та класифікації готельних підприємств, організації та управління, технології обслуговування, архітектурно-планувальні особливості споруд готельних підприємств. Підручник пропонується для студентів вищих навчальних закладів, які готуються працювати у сфері туризму, викладачів вищих навчальних закладів, працівників готельної та туристичної сфери, усіх, хто цікавиться розвитком сфери гостинності.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3668
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.