Автор:
Кількість сторінок:
24с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663.1(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І.І. Осипенкова, З.В. Бондарчук ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2020. – 24 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4387
Анотація:
Викладено методичні рекомендації та вимоги щодо виконання практичних робіт з дисципліни «Технології продуктів бродіння функціонального призначення», наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4387