Автор:
Кількість сторінок:
35с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.488.2:640.4](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – 35 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4394
Анотація:
Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Устаткування закладів готельно-ресторанного господарства», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4394