Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Управління проектами в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальностей 242 Туризм, 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

86с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.486.1:005.8](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Управління проектами в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальностей 242 Туризм, 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. С.С. Бєляєва ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – 86 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4402

Анотація: 

Викладено інструктивно-методичні матеріали до практичних робіт, вимоги щодо підготовки та виконання практичних робіт і семінарів за відповідними темами з дисципліни «Управління проектами в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальностей: 242 Туризм та 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4402
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.