Автор:
Кількість сторінок:
23с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
811.111’27:338.488.2](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Ділова іноземна мова в галузі 1» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Г.М. Чепурда, О.А. Старинець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ,
2021. – 23 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4588
Анотація:
Викладено навчальні матеріали, наведено завдання з дисципліни «Ділова іноземна мова в галузі 1», подано вимоги щодо їх виконання, тематику рефератів та перелік
рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4588