Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Ділова іноземна мова в галузі 1» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

23с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

811.111’27:338.488.2](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Ділова іноземна мова в галузі 1» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Г.М. Чепурда, О.А. Старинець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2021. – 23 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4588

Анотація: 

Викладено навчальні матеріали, наведено завдання з дисципліни «Ділова іноземна мова в галузі 1», подано вимоги щодо їх виконання, тематику рефератів та перелік
рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4588
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.