Автор:
Кількість сторінок:
39с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
637.5(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія м’яса, м’ясних продуктів та риби» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: І.І. Осипенкова, З.В. Бондарчук ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2022. – 39 с. – режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4814
Анотація:
Викладено методичні рекомендації щодо виконання практичних робіт з дисципліни «Технології харчових продуктів. Технологія м’яса, м’ясних продуктів та риби», подано вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури.
Для здобувачів вищої освіти зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання.
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/4814