Проектування машин і апаратів харчових виробництв: методичні вказівки до виконання практичних робіт



Кількість сторінок: 

48с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

Бібліографічна картка: 

Проектування машин і апаратів харчових виробництв [Електронний ресурс]: методичні вказівки до виконання практичних робіт для студентів спеціальності 8.05050313 "Обладнання переробних і харчових виробництв" усіх форм навчання / уклад. В. І. Осипенко, М. В. Хандюк; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2012. – 48 с.

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/752

Авторські права: 

НТБ ЧДТУ
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.