Проектування машин і апаратів харчових виробництв: методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання самостійних робіт



Автор: 

Кількість сторінок: 

19с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

Бібліографічна картка: 

Проектування машин і апаратів харчових виробництв [Електронний ресурс]: методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання самостійних робіт для студентів спеціальності 8.05050313 "Обладнання переробних і харчових виробництв" денної форми навчання / уклад. М. В. Хандюк; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ , 2012. – 19 с.

Анотація: 

Встановлено структуру дисципліни, її місце в навчальному процесі, мету і задачі, наведено зміст лекційних та практичних занять, питання модульної контрольної роботи, питання до самостійної роботи студентів. Для студентів спеціальності 8.05050313 "Обладнання переробних і харчових виробництв" усіх форм навчання.

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/755

Авторські права: 

НТБ ЧДТУ
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.