Автоматизація обладнання переробних і харчових виробництв



Автор: 

Кількість сторінок: 

16с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

Бібліографічна картка: 

Автоматизація обладнання переробних і харчових виробництв [Електронний ресурс]: методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання самостійних робіт для студентів спеціальності 8.05050313 "Обладнання переробних і харчових виробництв" усіх форм навчання / уклад. В. М. Селенков; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2012. – 16 с.

Анотація: 

Наведено структуру дисципліни, місце дисципліни в навчальному процесі, мета і задачі вивчення дисципліни, зміст лекційних, лабораторних та практичних занять, контрольні запитання до іспиту. Методичні вказівки підготовлені відповідно навчальної та робочої програми з дисципліни "Автоматизація обладнання переробних і харчових виробництв", які розроблені на основі навчального плану напряму підготовки 8.05050313 "Обладнання переробних і харчових виробництв".

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/762

Авторські права: 

НТБ ЧДТУ
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.