Інноваційні технології харчових виробництв: монографія



Редактор: 

Кількість сторінок: 

374с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Каталог: 

Спеціальність: 

Напрям підготовки: 

Мова: 

Анотація: 

В монографії наведено результати аналізу сукупностей енергоматеріальних потоків і теоретичне підґрунтя удосконалення процесів енерго- і масообміну у виробництві солоду, технологій забезпечення довготривалого зберігання харчової продукції, способів фасування напоїв. Значна увага приділена взаємозв’язкам між геометричними параметрами упаковок, удосконаленню технологій енергозбереження бродильних технологій та їх апаратурного оформлення, оцінці енергетичних ресурсів. Пропонуються напрямки інновацій щодо традиційних технологій харчових виробництв. Видання призначена для працівників промисловості, а також для студентів, магістрантів і аспірантів вищих і середніх спеціальних навчальних закладів, що стосуються харчової і переробної промисловостей

Бібліографічна картка: 

Інноваційні технології харчових виробництв [Електронний ресурс] : монографія / В. А. Піддубний, М. Ф. Кравченко, А. О. Чагайда, С. В. Красножон ; за ред. В. А. Піддубного . ─ Київ : Кондор, 2017 . ─ 374 с. ─ ISBN 978-617-7458-40-0.

Ідентифікатор URL: 

elib.chdtu.edu.ua/e-books/2263

УДК: 

663

ISBN: 

978-617-7458-40-0

Тип документу: 

  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.