Редактор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
ISBN:
УДК:
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Анотація:
В монографії наведено результати аналізу сукупностей енергоматеріальних потоків і теоретичне підґрунтя удосконалення процесів енерго- і масообміну у виробництві солоду, технологій забезпечення довготривалого зберігання харчової продукції, способів фасування напоїв. Значна увага приділена взаємозв’язкам між геометричними параметрами упаковок, удосконаленню технологій енергозбереження бродильних технологій та їх апаратурного оформлення, оцінці енергетичних ресурсів. Пропонуються напрямки інновацій щодо традиційних технологій харчових виробництв. Видання призначена для працівників промисловості, а також для студентів, магістрантів і аспірантів вищих і середніх спеціальних навчальних закладів, що стосуються харчової і переробної промисловостей
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог: