Автор:
Кількість сторінок:
59с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.486.1:640.4](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з навчальної дисципліни
«Менеджмент в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів
освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельноресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.
С. С. Бєляєва ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т.
– Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 59 с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, індивідуальні завдання та вимоги щодо їх виконання з дисципліни «Менеджмент в готельно-ресторанному господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3584