Кількість сторінок:
116с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.02(076)
Бібліографічна картка:
Процеси та апарати харчових виробництв [Електронний ресурс] : лабораторний практикум для студентів напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" денної та заочної форм навчання / уклад.: В. М. Головченко, Г. Л. Попсуй, Н. О. Онищенко та ін.; М-во освіти і науки, молоді та спорту, Черкаський державний технологічний ун-т. - Черкаси: ЧДТУ, 2012. - 116 с.
Анотація:
Видання містить 15 лабороторних робіт з гідромеханічних, теплових, масообмінних, механічних процесів. Наведено теоретичні положення, опис лабораторних установок, методик проведення дослідів і опрацювання їх результатів, контрольні питання для самопідготовки та список необхідної літератури.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/14