Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Мікробіологія" для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання



Кількість сторінок: 

26с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

579.6(07)

Предметні терміни: 

Бібліографічна картка: 

Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Мікробіологія" для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання [Електронний ресурс] / уклад. : Л. Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2015. – 26 с.

Анотація: 

Видання містить методичні вказівки, вимоги до написання й оформлення контрольної роботи, необхідний для виконання контрольної роботи матеріал, тестові завдання,  орієнтовні питання для підготовки до заліку з курсу "Мікробіологія". Для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання.

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/1682
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.