Автор:
Кількість сторінок:
26с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
579.6(07)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Методичні вказівки до виконання контрольних робіт з дисципліни "Мікробіологія" для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання [Електронний ресурс] / уклад. : Л. Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2015. – 26 с.
Анотація:
Видання містить методичні вказівки, вимоги до написання й оформлення контрольної роботи, необхідний для виконання контрольної роботи матеріал, тестові завдання, орієнтовні питання для підготовки до заліку з курсу "Мікробіологія". Для студентів напряму підготовки 6.140101 "Готельно-ресторанна справа" заочної форми навчання.
Факультет:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/1682