Автор:
Кількість сторінок:
128с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
504.75(075.8)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Екологізація харчових виробництв : навчально-методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня бакалавра зі спеціальності 101 "Екологія" (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування) [Електронний ресурс] / уклад. : Т. П. Гончаренко, О. М Хоменко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2016. – 128 c.
Анотація:
Видання містить вимоги до написання й оформлення практичних і лабораторних робіт, а також теоретичний і методичний матеріал, необхідний для їх виконання.
Кафедра:
Спеціальність:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2105
ББК:
20.1я 73