Екологізація харчових виробництв : навчально-методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня бакалавра зі спеціальності 101 "Екологія" (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування)



Кількість сторінок: 

128с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

504.75(075.8)

Предметні терміни: 

Бібліографічна картка: 

Екологізація харчових виробництв : навчально-методичний посібник для здобувачів освітнього ступеня бакалавра зі спеціальності 101 "Екологія" (Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування) [Електронний ресурс] / уклад. : Т. П. Гончаренко, О. М Хоменко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2016. – 128 c.

Анотація: 

Видання містить вимоги до написання й оформлення практичних і лабораторних робіт, а також теоретичний і методичний матеріал, необхідний для їх виконання.

Факультет: 

Кафедра: 

Спеціальність: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2105

ББК: 

20.1я 73
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.