Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м'яса



Автор: 

Кількість сторінок: 

400с.

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-611-01-0219-3

УДК: 

636(075.8)

Бібліографічна картка: 

Пешук Л. В. Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м’яса та м’ясних продуктів [Електронний ресурс] : підручник / Л. В. Пешук. – К.: Центр учбової літератури, 2011. – 400 с. - ISBN 978-611-01-0219-3

Анотація: 

Підручник написано згідно з програмою дисципліни „Основи тваринництва і ветеринарно-санітарна експертиза м’яса та м’ясних продуктів” і вимогам державного стандарту з підготовки фахівців спеціальності „Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”. Метою підручника є дати майбутнім інженерам-технологам теоретичні знання, які пов’язані з випуском нешкідливих для людини м’яса та м’ясних продуктів. Підручник складається з трьох частин: перша – з анатомії і фізіології сільськогосподарських тварин і птиці; в другій частині наводиться основна сировина м’ясопереробної галузі (породний склад, методи розведення, конституція, екстер’єр та кондиція тварин, їх вирощування та відгодівля). Третя частина підручника присвячена вивченню основ епідеміології, промислової санітарії, ветеринарно-санітарному контролю на підприємствах галузі від цеху переробки до виготовлення та зберігання готової продукції. Рекомендовано студентам спеціальності „Технологія зберігання, консервування та переробки м’яса”, магістрантам, аспірантам і широкому колу фахівців м’ясопереробної галузі.

Спеціальність: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2240
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.