Редактор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Предметні терміни:
- солод
- пиво
- дріжджі
- пивне сусло
- тритикале
- хміль
- обробка пива
- фільтрація
- стабілізація
- пивоварне виробництво
- інноваційні технології
- енергозбереження
- безалкогольні напої
- ферментовані напої
- купажування
- сиропи
- молочнокислі бактерії
- оцтовокислі бактерії
- технологія білого вина
- технологія червоного вина
- технологія рожевого вина
- сухе вино
- напівсолодке столове вино
- виноматеріал
- ігристі вина
- молоде вино
- витримане вино
- фальсифікація виноробної продукції
- лікеро-горільчані напої
- природна вода
- домішки
- очищення води
- структурування води
- інноваційні технології підготовки води для виробництва алкогольних напоїв
Бібліографічна картка:
Анотація:
Наведено узагальнену інформацію про сучасні інноваційні енерго- та ресурсозберігальні технології солоду, пива, дріжджів, вина, алкогольних і безалкогольних напоїв.
Значну увагу приділено комплексному переробленню сировини, використанню нетрадиційної сировини для розширення асортименту та підвищення якості товарної продукції. Розглянуто питання щодо зменшення відходів виробництва й очищення стічних вод з отриманням біогазу та активного мулу.
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Тип документу:
Каталог: