Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства



Редактор: 

Кількість сторінок: 

488с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663(075.8)

Бібліографічна картка: 

Інноваційні технології продуктів бродіння і виноробства [Електронний ресурс] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / С. В. Іванов, В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський та ін. ; за заг. ред. С. В. Іванова . - Київ : НУХТ, 2012 . - 488 с.- ISBN 978-966-612-130-4

Анотація: 

Наведено узагальнену інформацію про сучасні інноваційні енерго- та ресурсозберігальні технології солоду, пива, дріжджів, вина, алкогольних і безалкогольних напоїв.
Значну увагу приділено комплексному переробленню сировини, використанню нетрадиційної сировини для розширення асортименту та підвищення якості товарної продукції. Розглянуто питання щодо зменшення відходів виробництва й очищення стічних вод з отриманням біогазу та активного мулу.

Спеціальність: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2248
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.