Методичні рекомендації до самостійних робіт з дисципліни «Інтелектуальна власність» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

10с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

347.77(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійних робіт з дисципліни «Інтелектуальна власність» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові ехнології» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Ю. М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2018. – 10 с.

Анотація: 

Висвітлено методичні рекомендації щодо самостійної роботи з дисципліни «Інтелектуальна власність», наведено вимоги щодо їх виконання, наведено питання для самостійного опрацювання і завдання контрольної роботи. Для студентів зі спеціальності 181 «Харчові технології» для усіх форм навчання.

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2561
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.