Автор:
Кількість сторінок:
10с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
347.77(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійних робіт з дисципліни «Інтелектуальна власність» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 181 «Харчові ехнології» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Ю. М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2018. – 10 с.
Анотація:
Висвітлено методичні рекомендації щодо самостійної роботи з дисципліни «Інтелектуальна власність», наведено вимоги щодо їх виконання, наведено питання для самостійного опрацювання і завдання контрольної роботи. Для студентів зі спеціальності 181 «Харчові технології» для усіх форм навчання.
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2561