Автор:
Кількість сторінок:
44с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
544(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових виробництв. Фізична та колоїдна хімія» для
здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Ю. М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2018. – 44 с.
Анотація:
Висвітлено методичні рекомендації щодо виконання лабораторних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових виробництв. Фізична та колоїдна хімія», наведено вимоги щодо їх виконання, наведено методики опрацювання результатів та перелік рекомендованої літератури. Для студентів зі спеціальності 181 «Харчові технології» для усіх форм навчання
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2584