Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових продуктів. Технологія водопідготовки» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

24с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових продуктів. Технологія водопідготовки» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд.: Ю. М. Куриленко, О. В. Турчун ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2018. – 24 с.

Анотація: 

Висвітлено методичні рекомендації до виконання до лабораторних робіт з дисципліни «Технологія харчових продуктів. Технологія водопідготовки», подано хід виконання лабораторних робіт, матеріали та реактиви, які використовуються, методики опрацювання результатів та перелік необхідної літератури. Для студентів спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання

Спеціальність: 

Напрям підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2600
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.