Автор:
Кількість сторінок:
36с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.045(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи та виконання контрольних робіт з дисципліни «Теплохолодотехніка» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» з спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. О. Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технолог. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2017. – 36 с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, наведено контрольні завдання з дисципліни «Теплохолодотехніка», подано вимоги щодо їх виконання, питання до заліку та перелік рекомендованої літератури
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2673