Методичні рекомендації до самостійної роботи та виконання контрольних робіт з дисципліни «Теплохолодотехніка» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» з спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

36с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664.045(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи та виконання контрольних робіт з дисципліни «Теплохолодотехніка» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» з спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. О. Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технолог. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2017. – 36 с.

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали, наведено контрольні завдання з дисципліни «Теплохолодотехніка», подано вимоги щодо їх виконання, питання до заліку та перелік рекомендованої літератури

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2673
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.