Методичні рекомендації до лабораторних та самостійної робіт з дисципліни «Технічна мікробіологія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм



Автор: 

Кількість сторінок: 

76с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663.1(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до лабораторних та самостійної робіт з дисципліни «Технічна мікробіологія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм [Електронний ресурс] / уклад. О. Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технолог. ун-т. - Черкаси : ЧДТУ, 2017. – 76 с.

Анотація: 

Методичні вказівки містять 7 лабораторних робіт. Наведено теоретичні положення, опис лабораторних установок, методик проведення дослідів і оброблення їх результатів, а також контрольні питання для самопідготовки

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2674
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.