Автор:
Кількість сторінок:
76с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663.1(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до лабораторних та самостійної робіт з дисципліни «Технічна мікробіологія» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм [Електронний ресурс] / уклад. О. Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технолог. ун-т. - Черкаси : ЧДТУ, 2017. – 76 с.
Анотація:
Методичні вказівки містять 7 лабораторних робіт. Наведено теоретичні положення, опис лабораторних установок, методик проведення дослідів і оброблення їх результатів, а також контрольні питання для самопідготовки
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2674