Ресторанний сервіс та секрети гостинності: навчальний посібник



Кількість сторінок: 

392с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-966-2781-69-4

УДК: 

338.488.2(075.8)

Бібліографічна картка: 

Машир Н. П. Ресторанний сервіс та секрети гостинності [Електронний ресурс] : навчальний посібник / Н. П. Машир, А. П. Пасюк. - 2-ге вид., доп. і випр. - К.: Кондор, 2016. - 392 с. - ISBN 978-966-2781-69-4

Анотація: 

У посібнику велика увага надаеться ресторанному сервісу, етикету та секретам гостинності у сфері обслуговування, нормам та правилам поведінки за різних етикетних ситуацій. Посібник розрахований на широке коло читачів, він адресований викладачам вузів, аспірантам, учителям, студентам, учням шкіл, ліцеiв, коледжів, що спеціалізуються у сфері бізнесу

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2677
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.