Автор:
Кількість сторінок:
392с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
ISBN:
978-966-2781-69-4
УДК:
338.488.2(075.8)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Машир Н. П. Ресторанний сервіс та секрети гостинності [Електронний ресурс] : навчальний посібник / Н. П. Машир, А. П. Пасюк. - 2-ге вид., доп. і випр. - К.: Кондор, 2016. - 392 с. - ISBN 978-966-2781-69-4
Анотація:
У посібнику велика увага надаеться ресторанному сервісу, етикету та секретам гостинності у сфері обслуговування, нормам та правилам поведінки за різних етикетних ситуацій. Посібник розрахований на широке коло читачів, він адресований викладачам вузів, аспірантам, учителям, студентам, учням шкіл, ліцеiв, коледжів, що спеціалізуються у сфері бізнесу
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2677