Устаткування закладів ресторанного господарства: підручник



Кількість сторінок: 

636с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-617-7458-03-5

УДК: 

641.54(075.6)

Предметні терміни: 

Бібліографічна картка: 

Доценко, В. Ф. Устаткування закладів ресторанного господарства [Електронний ресурс] : підручник / В. Ф. Доценко, В. О. Губеня . ─ Київ : Кондор, 2016 . ─ 636 с. ─ ISBN 978-617-7458-03-5

Анотація: 

Розглянуто будову та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування эакпадів ресторанного господарства. Наведено наукові основи механічного, теплового та холодильного оброблення харчової сировини. Надано рекомендації щодо технічного оснащення закпадів ресторанного господарства. Підручник містить приклади технологічних розрахунків механічного та холодильного устаткування. Підручник корисний для студенів та викладачів, діяпьність яких пов'язана з технологією продукції ресторанного господарства, організацією виробництва та проектування пгдприємств ресторанного бізнесу

Напрям підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2679
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.