Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
ISBN:
УДК:
Предметні терміни:
- ресторанне господарство
- будова машин
- технологічна машина
- деталі машин
- електросилове обладнання
- передавальні механзіми
- сортувально-колібрувальне устаткування
- просіювач
- чищення сировини
- картоплеочисна машина
- устаткування для подрібнення продукту
- розмелювальні машини
- м'ясорубка
- протиральні машини
- устаткування для миття
- посудомийні машини
- мисільно-перемішувальне устаткування
- збивальні машини
- машини для замішування тіста
- дозувально-формувальне устаткування
- універсальні кухонні машини
- теплове устаткування
- паливо
- проміжні теплоносії
- основи теплотехніки
- процесів і апаратів
- теплоізоляція
- теплообмін
- нагрівальні елементи
- теплові апарати
- теплове оброблення продуктів
- інфрачервоне випромінення
- варіння
- смаження
- устаткування для варіння
- стравоварильні котли
- устаткування для смаження
- жарові шафи
- печі
- холодильне обладнання
- немеханічне устаткування
- норми технічного оснащення
Бібліографічна картка:
Анотація:
Розглянуто будову та принцип роботи механічного, теплового, холодильного та немеханічного устаткування эакпадів ресторанного господарства. Наведено наукові основи механічного, теплового та холодильного оброблення харчової сировини. Надано рекомендації щодо технічного оснащення закпадів ресторанного господарства. Підручник містить приклади технологічних розрахунків механічного та холодильного устаткування. Підручник корисний для студенів та викладачів, діяпьність яких пов'язана з технологією продукції ресторанного господарства, організацією виробництва та проектування пгдприємств ресторанного бізнесу
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог: