Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Бізнес-планування в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

31с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.486.5:658.012.2](07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Бізнес-планування в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. А. В. Крамар ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2018. – 31 с.

Анотація: 

Викладено методичні рекомендації виконання курсових робіт з дисципліни «Бізнес-планування в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 241 Готельноресторанна справа та 242 Туризм усіх форм навчання

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2769
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.