Автор:
Кількість сторінок:
31с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.486.5:658.012.2](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни «Бізнес-планування в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для
здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм усіх форм навчання
[Електронний ресурс] / упоряд. А. В. Крамар ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2018. – 31 с.
Анотація:
Викладено методичні рекомендації виконання курсових робіт з дисципліни «Бізнес-планування в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальностей 241 Готельноресторанна справа та 242 Туризм усіх форм навчання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2769