Абетка сомельє: посібник-довідник з дисциплін «Інноваційні технології продуктів бродіння та виноробства», «Дослідницький практикум за вибором» та «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів ОС «магістр» зі спеціальності 181 «Харчові технології»



Кількість сторінок: 

292с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663.2/.3 (075.8)

Бібліографічна картка: 

Нагурна Н. А. Абетка сомельє [Електронний ресурс] : посібник-довідник з дисциплін «Інноваційні технології продуктів бродіння та виноробства», «Дослідницький практикум за вибором» та «Експертиза харчових продуктів» для здобувачів ОС «магістр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання / Н. А. Нагурна, І. І. Осипенкова, О. Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси: ЧДТУ, 2018. – 292 с.

Анотація: 

Про професію сомельє знають і не знають. Скоріше, чули… Перед вами книга, яка допоможе розібратися у премудростях цієї професії. У ній розповідається про створення і походження спиртних напоїв, про виноробство в різних країнах, подано класифікацію вин. Книга навчить мистецтву подавати вино до столу, дасть необхідну інформацію про сумісність продуктів виноробства з їжею, розповість про найвідоміші виноробні регіони різних країн світу. Книга буде цікавою як для професіоналів, так і для широкого кола читачів. 

Спеціальність: 

Напрям підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2833
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.