Основи сенсорного аналізу



Кількість сторінок: 

219с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663(075.8)

Бібліографічна картка: 

Нагурна Н. А. Основи сенсорного аналізу [Електронний ресурс] : навч. посіб. / Н. А. Нагурна, І. І. Осипенкова, О. Л. Чепурна ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018. – 219 с.

Анотація: 

У навчальному посібнику розкрито теоретичні засади дегустаційного аналізу як базис у формуванні вмінь і навичок роботи в галузі експертизи якості виробів технології продуктів бродіння та виноробства і прогнозування споживчого попиту. Викладено сучасні вимоги до експертів-дегустаторів і основні експертні методи, які застосовують у розробці балових шкал і профільному аналізі. Для студентів вишів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології».

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2834
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.