Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

20с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2 (07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л. Л. Івашина ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 20 с.

Анотація: 

Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури. Для здобувачів освітнього ступеня «магістр» спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2916
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.