Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії : навчальний посібник



Кількість сторінок: 

358с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-966-184-323-2

УДК: 

338.488.2(075.8)

Бібліографічна картка: 

Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Електронний ресурс] : навчальний посібник / Т. В. Капліна [та ін.]. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 358 с.

Анотація: 

У навчальному посібнику викладено основи теорії інновацій у готельному господарстві. На конкретних прикладах показано впровадження інноваційних технологій у готельному господарстві. Призначено для студентів, викладачів, фахівців галузі готельного господарства.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2944
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.