Кількість сторінок:
358с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
ISBN:
978-966-184-323-2
УДК:
338.488.2(075.8)
Предметні терміни:
Бібліографічна картка:
Інноваційні технології в готельному господарстві: основи теорії [Електронний ресурс] : навчальний посібник / Т. В. Капліна [та ін.]. – Полтава : ПУЕТ, 2018. – 358 с.
Анотація:
У навчальному посібнику викладено основи теорії інновацій у готельному господарстві. На конкретних прикладах показано впровадження інноваційних технологій у готельному господарстві. Призначено для студентів, викладачів, фахівців галузі готельного господарства.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/2944