Автор:
Кількість сторінок:
35с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.013.5(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування підприємств галузі з основами САПР» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд. : О. Л.Чепурна, Н. А.Нагурна ; - М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 35 с.
Анотація:
Наведено завдання для курсових проектів з дисципліни «Проектування підприємств галузі з основами САПР» подано методику виконання і оформлення проектів та перелік рекомендованої літератури
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3022