Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування підприємств галузі з основами САПР» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

35с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664.013.5(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування підприємств галузі з основами САПР» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд. : О. Л.Чепурна, Н. А.Нагурна ; - М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 35 с.

Анотація: 

Наведено завдання для курсових проектів з дисципліни «Проектування підприємств галузі з основами САПР» подано методику виконання і оформлення проектів та перелік рекомендованої літератури

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3022
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.