Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Інструментальні методи аналізу» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

35с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664.02(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Інструментальні методи аналізу» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / уклад. : Ю. М.Куриленко, Г. Л. Попсуй ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 35 с. - режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3040

Анотація: 

Висвітлено методичні рекомендації щодо самостійної роботи з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Інструментальні методи аналізу» , наведено перелік питань та задач для самостійного опрацювання

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3040
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.