Автор:
Кількість сторінок:
35с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.02(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Інструментальні методи аналізу» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / уклад. : Ю. М.Куриленко, Г. Л. Попсуй ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 35 с. - режим доступу: http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3040
Анотація:
Висвітлено методичні рекомендації щодо самостійної роботи з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Інструментальні методи аналізу» , наведено перелік питань та задач для самостійного опрацювання
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3040