Методичні рекомендації для підготовки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Інструментальні методи аналізу» для здобувачів ОС «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

12с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

664.01(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації для підготовки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Інструментальні методи аналізу» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд. Ю. М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 12 с.

Анотація: 

Висвітлено методичні рекомендації щодо самостійної роботи з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Інструментальні методи аналізу», наведено перелік питань та задач для самостійного опрацювання

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3041
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.