Автор:
Кількість сторінок:
12с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
664.01(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації для підготовки до самостійної роботи з навчальної дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Інструментальні методи аналізу» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 Харчові технології усіх форм навчання / упоряд. Ю. М. Куриленко ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 12 с.
Анотація:
Висвітлено методичні рекомендації щодо самостійної роботи з дисципліни «Хімічні основи харчових технологій. Інструментальні методи аналізу», наведено перелік питань та задач для самостійного опрацювання
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3041