Автор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
Бібліографічна картка:
Анотація:
У виданні містяться матеріали для виконання практичних робіт з дисципліни «Екологія харчування». Подано методику виконання практичних робіт, вимоги щодо її виконання, перелік запитань для підготовки до практичного заняття та необхідної літератури. Навчальна дисципліна є вибірковою з циклу практичної підготовки фахівців екологів і спрямована на формування теоретичних знань, умінь та практичних навичок у галузі екології харчування для визначення нагальних завдань з метою зменшення шкідливого впливу на здоров’я людини
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог: