Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Екологія харчування» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 101 Екологія



Кількість сторінок: 

30с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

504.75:613.2] (07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Екологія харчування» [Електронний ресурс] : для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 101 Екологія / упоряд. Н. В. Загоруйко ; Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 30 с.

Анотація: 

У виданні містяться матеріали для виконання практичних робіт з дисципліни «Екологія харчування». Подано методику виконання практичних робіт, вимоги щодо її виконання, перелік запитань для підготовки до практичного заняття та необхідної літератури. Навчальна дисципліна є вибірковою з циклу практичної підготовки фахівців екологів і спрямована на формування теоретичних знань, умінь та практичних навичок у галузі екології харчування для визначення нагальних завдань з метою зменшення шкідливого впливу на здоров’я людини

Кафедра: 

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3046
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.