Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Організація готельного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»



Автор: 

Кількість сторінок: 

20с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни «Організація готельного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» [Електронний ресурс] / упоряд. К. М. Таньков ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2017. – 20 с.

Анотація: 

Викладено навчально-методичні матеріали, наведено завдання до самостійної роботи, подано вимоги щодо їх виконання, тематику самостійних робіт і перелік рекомендованої літератури. Для студентів спеціальності 241 «Готельноресторанна справа» усіх форм навчання

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3171
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.