Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі та готельно ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

148с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.48:330.341.1(075.8)

Бібліографічна картка: 

Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі та готельно ресторанному бізнесі» для здобувачів освітнього ступеня «магістр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л. В. Фрей ; М‒во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2019. – 148 с.

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Інноваційні технології в туризмі та готельно-ресторанному бізнесі» містить вісім лекцій за основними темами, у яких висвітлено теоретичні основи інноваційного менеджменту в туризмі, та готельно-ресторанному бізнесі; формування знань щодо новітніх механізмів та методів управління міжнародними та вітчизняними підприємствами сфери туризму.

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3259
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.