Автор:
Кількість сторінок:
32с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
658.62(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до виконання контрольних робіт з дисципліни
«Товарознавство» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр»
спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми
навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і
науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2018.–
32 с.
Анотація:
Викладено навчально-методичні матеріали, наведено завдання з дисципліни «Товарознавство», подано вимоги щодо їх виконання, орієнтовний перелік питань до іспиту, перелік рекомендованої літератури. Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» заочної форми навчання
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3318