Товарознавство продовольчих товарів: підручник



Автор: 

Кількість сторінок: 

713с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-966-2678-40-6

УДК: 

658.62+663+664+637](075.8)

Бібліографічна картка: 

Сирохман, І. В. Товарознавство продовольчих товарів [Електронний ресурс] : підручник / І. В. Сирохман . ─ Харків : Світ Книг, 2019 . ─ 713 с.

Анотація: 

Підручник із загального товарознавства містить базові теоретичні матеріали та основні нормативні документи, пов’язані з класифікацією, вимогами до якості, пакуванням, маркуванням, зберіганням продовольчих товарів. Враховано також вимоги нових державних стандартів, технічних умов, підзаконних актів, зміни в асортименті певних груп і видів товарів. Враховано також вимоги нових державних стандартів, технічних умов, підзаконних актів змін в асортименті певних груп і видів товарів. Підручник розраховано на студентів навчальних закладів ІІІ і ІV рівнів акредитації зі спеціальностей економічно-комерційного і управлінського спрямування, а також за спеціальностями «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Готельно-ресторанна справа», «Харчові технології». Книга буде корисною також науковцям і спеціалістам-практикам, яких цікавлять питання загального товарознавства

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3344
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.