Довідник товарознавця. Продовольчі товари: навчальний посібник



Редактор: 

Кількість сторінок: 

684с.

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

ISBN: 

978-966-941-227-0

УДК: 

658.62+663.2+637.3(075.8)

Бібліографічна картка: 

Довідник товарознавця. Продовольчі товари [Електронний ресурс] : навчальний посібник / С. В. Князь, А. Г. Загородній, М. В. Римар та ін.; за ред. д-ра екон. наук проф. С.В. Князя ─ Львів : Львівська політехніка, 2018 . ─ 684 с.

Анотація: 

Довідник охоплює ключові категорії та поняття сфери комерційної діяльності й експертизи якості продовольчих товарів. Містить такі розділи: стандартизація у сфері експертизи товарів, класифікація і властивості товарів, захист прав інтелектуальної власності у сфері комерційної діяльності, пакування і зберігання товарів, реалізація і транспортування товарів, експертиза товарів, торговельно-технологічне обладнання товарознавство вин і сирів. Наведені означення розглянуто відповідно до ДСТУ та ISO. Для студентів викладачів, підприємців, товарознавіцв, здобувачів наукових ступенів.

Ступінь підготовки: 

Дисципліна: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3358
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.