Автор:
- Князь С. В.
- Загородній А. Г.
- Римар М. В.
- Георгіаді Н. Г.
- Гринько Т. В.
- Ємченко І. В.
- Мартинюк В. П.
- Скрипчук П. М.
- Бець М. Т
- Фарат О. В.
- Лучко Г. Й.
- Данько Т. І.
- Яворська Н. П.
- Судук О. Ю.
- Шуляр Р. В.
- Князь О. В.
- Косовська В. В.
- Федорчак О. Є.
- Холявка Л. Ю.
- Світлична Н. Р.
- Тупісь О. П.
- Мацук В. М.
- Русин-Гриник Р. Р.
- Ягольник С. Г.
Редактор:
Кількість сторінок:
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
ISBN:
УДК:
Предметні терміни:
- стандартизація
- експертиза якість товару
- експертиза продовольчих товарів
- фітосанітарна експертиза
- інтелектуальна власність
- товар
- продукція
- номенклатура
- асортимент
- маркування
- кодування
- пакування
- зберігання
- реалізація
- транспортування
- ваговимірювальне обладнання
- контрольно-касове обладнання
- підіймально-транспортне обладнання
- протикрадіжкове обладнання
- складське обладнання
- кулінарне обладнання. сири
- вино
- ДСТУ
Бібліографічна картка:
Анотація:
Довідник охоплює ключові категорії та поняття сфери комерційної діяльності й експертизи якості продовольчих товарів. Містить такі розділи: стандартизація у сфері експертизи товарів, класифікація і властивості товарів, захист прав інтелектуальної власності у сфері комерційної діяльності, пакування і зберігання товарів, реалізація і транспортування товарів, експертиза товарів, торговельно-технологічне обладнання товарознавство вин і сирів. Наведені означення розглянуто відповідно до ДСТУ та ISO. Для студентів викладачів, підприємців, товарознавіцв, здобувачів наукових ступенів.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог: