Конспект лекцій з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання



Автор: 

Кількість сторінок: 

683с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

338.488.2:640.43](075.8)

Бібліографічна картка: 

Конспект лекцій з дисципліни «Організація ресторанного господарства» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання [Електронний ресурс] / упоряд. Л.Г. Бишовець ; М-во освіти і науки України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 683 с.

Анотація: 

Конспект лекцій з дисципліни «Організація ресторанного господарства» містить шістдесят вісім лекції, у яких висвітлено зміст основних питань кожної теми. Пропонований конспект лекцій ознайомлює студентів з організацією постачання та складського господарства, роботи виробничих цехів закладів ресторанного господарства, матеріально-технічною базою, методами та формами обслуговування споживачів, як повсякденно, так і при проведенні бенкетів та прийомів

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3412
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.