Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Технологія солоду, пива та безалкогольних напоїв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання



Кількість сторінок: 

78с.

Видавець: 

Місце видання: 

Дата: 

Мова: 

УДК: 

663.4(07)

Бібліографічна картка: 

Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Технологія солоду, пива та безалкогольних напоїв» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання [Електронний ресурс] /у поряд. : О.Л. Чепурна, І.І.Осипенкова ; М-во освіти і науки України, Черкас. Держ.технолог.унт. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 78 с.

Анотація: 

Методичні рекомендації містять технологічні розрахунки з виробництва солоду, пива, квасу, безалкогольних напоїв, їхньої енергетичної та харчової цінності. Суттєвої уваги приділено заощадженню сировини, раціональному використанню енергоресурсів й технологічної води. Для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання

Спеціальність: 

Ступінь підготовки: 

Тип документу: 

Каталог: 

Ідентифікатор URL: 

http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3483
  • Електронна версія матеріалу доступна для завантаження лише зареєстрованим користувачам Електронно-бібліотечної системи ЧДТУ.
  • Усі завантажувані матеріали захищені авторськими правами, усі права належать їх законним правовласникам.