Автор:
Кількість сторінок:
78с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
663.4(07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до практичних робіт з дисципліни «Технологія
солоду, пива та безалкогольних напоїв» для здобувачів освітнього
ступеня «бакалавр» зі спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм
навчання [Електронний ресурс] /у поряд. : О.Л. Чепурна, І.І.Осипенкова ; М-во освіти і науки України, Черкас. Держ.технолог.унт. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 78 с.
Анотація:
Методичні рекомендації містять технологічні розрахунки з виробництва солоду, пива, квасу, безалкогольних напоїв, їхньої енергетичної та харчової цінності. Суттєвої уваги приділено заощадженню сировини, раціональному використанню енергоресурсів й технологічної води. Для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» усіх форм навчання
Факультет:
Кафедра:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Дисципліна:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3483