Автор:
Кількість сторінок:
17с.
Видавець:
Місце видання:
Дата:
Мова:
УДК:
338.486.1:338.488.2](07)
Бібліографічна картка:
Методичні рекомендації до самостійної роботи з дисципліни
«Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанному
господарстві» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» зі
спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа усіх форм навчання
[Електронний ресурс] / упоряд. Л.Л. Івашина ; М-во освіти і науки
України, Черкас. держ. технол. ун-т. – Черкаси : ЧДТУ, 2020. – 17 с.
Анотація:
Викладено навчальні (навчально-методичного характеру) матеріали, наведено завдання з дисципліни «Управління якістю продукції і послуг в готельно-ресторанному господарстві», подано вимоги щодо їх виконання, перелік рекомендованої літератури. Для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» всіх форм навчання.
Факультет:
Спеціальність:
Ступінь підготовки:
Тип документу:
Каталог:
Ідентифікатор URL:
http://elib.chdtu.edu.ua/e-books/3596